Ορισμένα πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Θοδωρή Μαραντίνη, του ερμηνευτή των ONIRAMA, που με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την ίδρυση του συγκροτήματος, βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΑσπορ και ξεσήκωσε τους ακροατές του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου.

Ο Θοδωρής στην εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» με τον Τάσο Επιτρόπου, δήλωσε φανατικός οπαδός του μπάσκετ «είμαι από τη Θεσσαλονίκη και τα ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ, με τον Γκάλη, το Γιαννάκη, τον Πρέλιεβιτς και τα άλλα παιδιά, με σημάδεψαν. Επίσης, παρακολουθώ Ευρωλίγκα και ΝΒΑ», τόνισε. Ξεκαθάρισε πάντως πως «ποδόσφαιρο παρακολουθώ μόνο όταν πρόκειται για κάποιο σπουδαίο ματς».

Ο τραγουδιστής των ONIRAMA μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα μουσικά βήματά του, για τη σημασία και την αξία της οικογένειας, ενώ δεν έκρυψε πως ο ερχομός στη ζωή των παιδιών του τού άλλαξε τον τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία του γύρω από αυτήν.

Συντροφιά με την κιθάρα του ο Θοδωρής έπαιξε παλιές και νέες επιτυχίες, ενώ ανταποκρίθηκε ακόμη και στις «παραγγελιές» των ακροατών.

Τέλος, ερμήνευσε και το νέο τραγούδι των ONIRAMA «Αχ να σε ξέχναγα»…

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑσπορ