Ο «ζωντανός» θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, θα βρεθεί ξανά στα παρκέ για χάρη των μικρών παιδιών, αλλά και των ομάδων ΑμεΑ που θα παίξουν αγώνα Baskin, στο 1ο «Glyfada 3on3 international tournament», που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης όταν πληροφορήθηκε το πρόγραμμα και τη μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών και ιδιαιτέρως του αγώνα Baskin, το οποίο ο δήμος Γλυφάδας και ο Τομέας Αθλητισμού του δήμου φιλοδοξούν να συστήσουν και να κάνουν γνωστό στο ελληνικό κοινό, αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση.
«Είναι χαρά να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόσκληση» δήλωσε στο www.glyfada3on3.gr ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το Baskin και πως διεξάγεται ένας αγώνας του. «Οφείλουμε ως κοινωνία να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε οτιδήποτε αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς συνδυάζει τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία και χωρίς. Θα είμαι εκεί και σας καλώ να έρθετε κι εσείς», τόνισε.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά στο www.glyfada30n3.gr.
Ο αγώνας Baskin θα λάβει χώρα στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία:EUROKINISSI/ACTIONIMAGES