Μετά τις προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν, το Greece-Serbia Βasketball Camp 2017 που διοργανώνει ο Νίκος Χατζής είναι γεγονός.

Αποτελεί το μοναδικό Basketball Camp που γίνεται στην Ελλάδα. Η Σέρβικη ακαδημία μπάσκετ θεωρείται μια από τις κορυφαίες ακαδημίες στον κόσμο, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο, που στις μέρες μας χιλιάδες Σέρβοι μπασκετμπολίστες κάνουν διεθνή καριέρα. Η Σέρβικη Ακαδημία μπάσκετ έρχεται στην Ελλάδα για να αναδείξει το ελληνικό ταλέντο.

Την προπονητική ομάδα του camp αποτελούν:

Ο Νίκος Χατζής, που είναι ο τεχνικός υπεύθυνος του Greece-Serbia Basketball Camp. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Ανδρών. Μέσα από την 18χρονη εμπειρία του στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους μπασκετμπολίστες.

Ο Dorde Jovicic, που είναι ο τεχνικός υπεύθυνος του Greece-Serbia Basketball Camp. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Σέρβους προπονητές στις μικρές ηλικίες και έχει αναδείξει αρκετούς μπασκετμπολίστες υψηλού επιπέδου που κάνουν σήμερα διεθνή καριέρα.

Η Kristina Gojkovic, που είναι τεχνικός συνεργάτης της διοργάνωσης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Βελιγραδίου. Προπονήτρια φυσικής κατάστασης και εξειδικευμένη στην φυσική κατάσταση μπασκετμπολίστα, συνεργάτιδα του μεγάλου Σέρβου προπονητή Jovan Jahic.

Ο Νεκτάριος Ρούπακας, που είναι τεχνικός συνεργάτης της διοργάνωσης. Τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Νόβι Σαντ της Σερβίας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Πορπονητής μπάσκετ σε μικρές ηλικίες τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα.

Το GreeceSerbia Βasketball Camp 2017 είναι χωρισμένο σε 3 περιόδους:

Α΄Περίοδος: Δευτέρα 19/6- Σάββατο 24/6, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου

Β΄Περίοδος: Δευτέρα 26/6- Σάββατο 1/7, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου

Γ΄Περίοδος: Δευτέρα 3/7- Παρασκευή 7/7, στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Περάμου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: gsbc.eu