Ο τεχνικός της Νιούκαστλ θα είναι υπεύθυνος για το κυριακάτικο παιχνίδι της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός σύλλογος.

Έτσι, θα του επιτραπεί να φτάσει τους 1.000 επαγγελματικούς αγώνες του ως προπονητής.

Ενώ συνεχίζονται οι εικασίες σχετικά με την αποχώρησή του, μετά την αγορά της Νιούκαστλ από κοινοπραξία υπό του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, η νέα διευθύντρια του συλλόγου Αμάντα Στέιβλεϊ, ζήτησε υπομονή.
«Η αλλαγή δεν συμβαίνει πάντα από τη μια μέρα στην άλλη, απαιτεί χρόνο και ακολουθούμε ένα προσεκτικά μελετημένο σχέδιο και στρατηγική», δήλωσε.

«Συναντηθήκαμε με τον Στιβ και τους παίκτες τη Δευτέρα και τους δώσαμε τον χρόνο και τον χώρο αυτή την εβδομάδα για να επικεντρωθούν στην προετοιμασία για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Ο Στιβ ήταν πολύ επαγγελματίας στις συζητήσεις μαζί του και αυτός και οι συνεργάτες του θα είναι στον πάγκο την Κυριακή. Αν κάνουμε αλλαγές στο μέλλον, ο Στιβ θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει».

Η Νιούκαστλ είναι στην 19η θέση της βαθμολογίας μετά από επτά αγώνες και δεν έχει κερδίσει ακόμα παιχνίδι αυτή τη σεζόν.