Η Premier League ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναρχίσει «νωρίτερα από τις 30 Απριλίου», κι αυτό «όταν θα είναι ασφαλές να το πράξει». Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας είχε ανακοινώσει παύση αγωνιστικής δραστηριότητας στις 13 Μαρτίου, δηλαδή δύο εβδομάδες αφότου η ιταλική Serie A ανέβαλε διαρκώς αγώνες πριν αναστείλει πλήρως τη δραστηριότητά της, στις 11 του μήνα.

Τώρα, η κορυφαία Λίγκα της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι -μαζί με την EFL και την PFA- «θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της τρέχουσας αναστολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία» και πως «συμφώνησαν να συνεργαστούν για να βρουν κοινές λύσεις».

Ως εκ τούτου, το πρωτάθλημα στην Αγγλία «δεν θα ξαναρχίσει μέχρι τις 30 Απριλίου, το νωρίτερο. Θα το κάνουμε μόνο όταν είναι ασφαλές και το επιτρέπουν οι συνθήκες. Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό τη διαμόρφωση κοινού σχεδίου αντιμετώπισης των δύσκολων περιστάσεων που αντιμετωπίζουν τα Λίγκες, οι σύλλογοι, οι παίκτες, το προσωπικό και οι οπαδοί τους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ