«Ο Λουίς Ενρίκε γεννήθηκε αισιόδοξος και θα πεθάνει αισιόδοξος». Με αυτά τα λόγια, ο Ισπανός ομοσπονδιακός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, μία ημέρα πριν από την τελευταίο αγώνα της Ισπανίας στον 5ο όμιλο, απέναντι στους Σλοβάκους, στη Σεβίλη (19:00). Μετά τις δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της Ισπανίας στο Euro 2020, ορατός είναι ο κίνδυνος του αποκλεισμού, ενώ έντονη είναι η κριτική που έχει δεχθεί ο Λουίς Ενρίκε, για εμφανίσεις και αποτελέσματα.

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, ναι μπορεί να αποτύχουμε, είναι μία από τις δυνατότητες, αλλά ελπίζω όχι. Εάν σκέφτομαι να παραιτηθώ σε περίπτωση που αποκλειστούμε; Αστειεύεστε; Φανταστείτε ότι σκέφτομαι να ανανεώσω. Είναι η καλύτερη ομάδα που είχα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, αλλά μπορεί και όχι», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Χωρίς αμφιβολία, στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και μας έλειψε το… κερασάκι του γκολ. Οι οπαδοί μας χρειάζονται για να τους δώσουμε τα απαραίτητα ερεθίσματα, δεν χρειάζεται να τους ρωτήσουμε, πρέπει να τους τα δώσουμε, προκειμένου να μας υποστηρίξουν. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα δεν με απασχολεί η θέση, με την πρόκριση θα είμαι ικανοποιημένος. Η Σλοβακία θα είναι χωρίς αμφιβολία δύσκολος αντίπαλος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ