«Βόμβα» έριξε ο Γάλλος επιθετικός μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα της αποχώρησής του από την Γαλλική ομάδα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC, ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε την… «αποκάλυψη της χρονιάς». Ο 22χρονος αποκάλυψε μερικά από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

«Είπα στα τέλη Ιουλίου, ότι ήθελα να φύγω», σχολίασε ο νεαρός επιθετικός και πρόσθεσε: «Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Είπα ότι ήθελα να φύγω και το είπα αρκετά νωρίς στους ηγέτες του συλλόγου».

Πρέπει να τονιστεί, ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Μπαπέ αναφέρεται στο ζήτημα της πιθανής μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είπα πως εάν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω. Ο κόσμος λέει ότι απέρριψα έξι ή επτά προσφορές επέκτασης και ότι δεν θέλω να μιλήσω πια με τον Λεονάρντο. Όμως αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Μου είπαν ότι πλέον θα μιλώ με τον πρόεδρο, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ζήτησα να φύγω, γιατί από την στιγμή που δεν ήθελα να παρατείνω το συμβόλαιό μου, ήθελα ο σύλλογος να έχει ένα έσοδο ώστε να πάρει έναν ποιοτικό αντικαταστάτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει πολλά, ήμουν πάντα χαρούμενος και τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εδώ. Και είμαι ακόμα. Ήθελα να κάνουμε μια δίκαιη συμφωνία και τον σεβάστηκα».