Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε θέση για τα σενάρια που τον συνδέουν με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως είναι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα τελευταία 24ωρα, ο Αργεντινός προπονητής πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο ο ίδιος θέλησε να σιγήσει τη φημολογία που υπάρχει.

«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Γνωρίζω καλά την πόλη και ως παίκτης και ως προπονητής, πάντα ζούσα τέτοιες καταστάσεις. Συμβαίνουν πράγματα και δεν είναι δική μου ευθύνη. Αυτό που θα πω αν με ρωτήσετε είναι ότι είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Δεν είμαι μωρό. Είμαστε στο ποδόσφαιρο – είναι μια επιχείρηση όπου υπάρχουν φήμες και καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Μερικές φορές με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Φήμες υπάρχουν. Αλλά είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Το συμβόλαιό μου με την Παρί είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην πόλη, αυτό είναι γεγονός, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός στο «RMC».

Πάντως, στη Γαλλία αναφέρεται πως η Παρί είναι θετική στην αποχώρησή του, εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταβάλλει την αποζημίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ώστε ο Ποτσετίνο να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του, που λήγει το 2023.