Ακόμη μία επένδυση για τους Βαυαρούς, η ανανέωση της συνεργασίας με τον –πολλά υποσχόμενο– νεαρό αμυντικό.

Διετής η επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2023.

Ο 21άχρονος –γεννημένος στο Μόναχο από Κροάτες γονείς– πριν από μία εβδομάδα (08/10) πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την εθνική Κροατίας.

Προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ακαδημίας της Μπάγερν το 2017, ενώ αποτελεί μέρος της επαγγελματικής ομάδας από την αρχή της εφετινής αγωνιστικής περιόδου έχοντας πραγματοποιήσει εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του γερμανικού συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, επεσήμανε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι για την προώθηση ακόμη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα αλλά και για την ταχύτατη εξέλιξη του Γιόσιπ».

«Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη, έχει εργαστεί πολύ σκληρά. Είναι αξιόπιστος, δυνατός στα μαρκαρίσματα, προσδίδει ασφάλεια & εμπιστοσύνη, δίνει τα πάντα στις προπονήσεις και πρέπει να συνεχίσει κατά αυτόν τον τρόπο».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την πίστη όλων των ιθυνόντων  σ’ εμένα. Θα εξακολουθήσω να αναπτύσσομαι, μού φέρονται εκπληκτικά και απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο».

«Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος: να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, ώστε οι καλές μου εμφανίσεις να μάς βοηθήσουν στην κατάκτηση όλων των τίτλων», επεσήμανε ο νεαρός αμυντικός».