Στην μπουντεσλίγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο. Ο 24χρονος Ελληνας τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης και μετά την Αγγλία και την Νότιγχαμ Φόρεστ «μετακόμισε» στην Γερμανία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου, φιλοξενείται η είδηση για την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα: «Ο Στέφανος Καπίνο έχει ήδη μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή πίσω του. Σε ηλικία 24 ετών έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέλιξη του».

Οσον αφορά στον προπονητή της Βέρντερ, Κρίστιαν Βάντερ, υποδέχθηκε ως εξής τον νεαρό άσο: «Ο Στέφανος ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα. Είναι έμπειρος και έχει αναπτυξιακό δυναμικό. Δεν θα είναι δύσκολο γι ‘αυτόν να συνηθίσει εδώ, επειδή γνωρίζει ήδη την μπουντεσλίγκα».

Σίγουρος για την επιλογή του εμφανίσθηκε και ο Καπίνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Βέρντερ Βρέμης, έναν σύλλογο με μακρά παράδοση και εξαιρετικούς οπαδούς. Μου αρέσει η μπουντεσλίγκα από τότε που έπαιζα στην Μάϊντς. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάνα. Υπάρχουν και άλλοι ικανοί τερματοφύλακες στην ομάδα και είμαι βέβαιος πως όλοι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ