Δίκαια μοιρασιά για τους δύο συλλόγους, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες (51% – 49% κατοχή), με τους γηπεδούχους παρ’ όλ’ αυτά να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας δημιουργήσει τις δύο σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης μέχρι την ανάπαυλα· ο Οϊαρθάμπαλ στο 27’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ο Μπόνο απέκρουσε το αδύναμο πέναλτι που εκτέλεσε.

Λίγο αργότερα στην πρώτη απόπειρά της σε κανονική ροή αγώνα, ο Ίσακ επιχείρησε όμορφο σουτ, με τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης να παραχωρεί κόρνερ. Στο 38’ αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού, με τον Γιανουζάι να τον αντικαθιστά.

Στο δεύτερο μέρος, η Σεβίλλη προσπάθησε κυρίως με τον νεοεισελθόντα Χεσούς Νάβας να «ανακατέψει» την τράπουλα στην επίθεση με σκοπό την επίτευξη του πολυπόθητου τέρματος, ωστόσο δίχως αποτέλεσμα ενώ στο 86’ ο Οκάμπος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το 0–0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τους δύο συλλόγους να έχουν μεν βαθμολογική συγκομιδή, χωρίς να εντυπωσιάσουν δε με την απόδοσή τους.