Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφέρθηκε στο δικό του ξέσπασμα που «έπιασε» ο τηλεοπτικός φακός στην ισοπαλία (1-1) επί της Μίλαν.

Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές και κάλεσε τους παίκτες να αναλάβουν την ευθύνη τους για την κατάσταση του συλλόγου.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι φυσιολογικό να έχω ένα ξέσπασμα μετά το παιχνίδι, καθώς είμαι άνθρωπος. Όσοι βρίσκονται στον πάγκο πρέπει να είναι αποφασιστικοί όταν μπαίνουν στο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να παίξουμε με 10 παίκτες. Είναι ένα αίσθημα σεβασμού για όσους βρίσκονται στον πάγκο, πώς πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όταν ήμουν νεότερος, πάντα μου έλεγαν ότι αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που γίνεται στο γήπεδο».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Αν κάνεις τεχνικά λάθη στο ποδόσφαιρο, θα το πληρώσεις μακροπρόθεσμα. Μετά την ισοφάριση της Μίλαν, θα μπορούσαμε να χάσουμε και είχαμε την τύχη να μην χάσουμε. Η Σπέτσια είναι μια ομάδα που έχει νικήσει στη Βενετία (κόντρα στη Βενέτσια την Κυριακή) δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και παίζοντας στο γήπεδό της δεν είναι ποτέ εύκολο».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος