Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, συμπλήρωσε χίλια παιχνίδια στους πάγκους και μίλησε για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα στο «DAZN»:

«Κατά την διάρκεια της εβδομάδας έλεγα ψέματα, ακόμη και στον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου για αυτό. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με έναν ειδικό αριθμό για εμένα. Ήταν το 1000ο παιχνίδι μου στον πάγκο. Ήθελα να το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή. Δεν ήθελα να χάσω. Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε τελειώσει με 6-6 ή 7-7, θα μπορούσε να είχε νικήσει η Σασουόλο με 2-1, όπως κάναμε εμείς», είπε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός, στον οποίο η ομάδα επικράτησε με 2-1 και συνέχισε:

«Ο Ρούι Πατρίτσιο έκανε δύο-τρεις απίστευτες αποκρούσεις, χάσαμε δύο ευκαιρίες μπροστά σε κενή εστία. Για έναν ουδέτερο θεατή, ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας. Σήμερα, δεν ένιωθα ότι είμαι 58 ετών, ένιωθα σαν να ήμουν 10, 12 ή 14 ετών. Στο τρέξιμό μου (προς την Curva Sud, μετά το γκολ του Ελ Σαραουϊ), ήμουν σαν παιδί. Ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή της Σασουόλο. Έπαιξαν ένα φανταστικό παιχνίδι κι εάν είχαν νικήσει δεν θα ήταν έκπληξη».

H… κούρσα του Μουρίνιο στο γκολ του Ελ Σαραουί:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ