Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην επιστροφή του στην Ιταλία, με νίκες κόντρα στην Φιορεντίνα με 3-1 εντός, αλλά και κόντρα στην Σαλερνιτάνα με 4-0 εκτός.

Επιπλέον, έστειλε την ομάδα του στο Κόνφερενς Λιγκ, αποκλείοντας την τουρκική Τράμπζονσπορ με δύο νίκες (2-1 εκτός, 3-0 εντός).

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις μετά το δύο στα δύο των «Τζιαλορόσσι», τόνισε πως θέλει να επιταχύνει την εξέλιξη του συλλόγου και να αλλάξει την νοοτροπία του.

«Όταν έφτασα, ήμουν πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ιταλία, για να προπονήσω μια ομάδα με αληθινούς οπαδούς, που έχουν μεγάλο πάθος και ήθελα κι εγώ, να ζήσω το ίδιο ξανά. Ο χρόνος οδηγεί τα πράγματα. Εγώ όμως, δε θέλω πολύ χρόνο, είναι ενάντια στη φύση μου. Το να τερματίσω έβδομος-όγδοος, δεν είναι αρκετό για μένα, θέλω να επιταχύνω την εξέλιξη» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Χτίζουμε ένα καλό γκρουπ, ακόμα κι αν εγώ ήθελα να έχουμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες στον πάγκο. Υπάρχουν πολύ πλουσιότερες ομάδες από τη δική μας και θα αντιμετωπίσουμε δυνατότερους αντιπάλους. Δε θέλω η ομάδα μου, να αλλάξει τη νοοτροπία της».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ