Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν έξαλλος από τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της Βερόνα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, χθες, ο επιθετικός της Μπρέσια άρπαξε τη μπάλα στα χέρια του και σταμάτησε το παιχνίδι, φωνάζοντας ότι άκουσε ρατσιστικές προσβολές από την εξέδρα. Στη συνέχεια, έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, όμως με την παρέμβαση συμπαικτών και αντιπάλων πείστηκε να επιστρέψει.

«Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για τη συμπαράσταση που έδειξαν και για όλα τα μηνύματα που έλαβα από τους οπαδούς ολης της χώρας», ήταν το μήνυμα του Ιταλού σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα συνέβησαν στο ματς.

Να σημειωθεί πως ο διαιτητής διέκοψε για αρκετά λεπτά τον αγώνα και από τα μεγάφωνα υπήρξαν προειδοποιήσεις για διακοπή σε περίπτωση επανάληψης ανάλογου φαινομένου, οι οποίες έγιναν δεκτές με αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα των οπαδών της Βερόνα. Το ματς ξανάρχισε και ολοκληρώθηκε κανονικά, με τον Μπαλοτέλι μάλιστα να πετυχαίνει στο 85΄ το μοναδικό γκολ της Μπρέσια, που τελικά ηττήθηκε με 2-1.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ