Ο γκολκίπερ της Μίλαν Μάικ Μενιάν τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες 10 εβδομάδες, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον καρπό, όπως ανέφερε επίσημα το ιταλικό κλαμπ την Τετάρτη (13/10).

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έμεινε στον πάγκο στους αγώνες της Γαλλίας με το Βέλγιο και την Ισπανία στο Final-Four του Nations League, ωστόσο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση κατά την επιστροφή του στην Ιταλία.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο Μάικ Μενιάν υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική εξέταση σήμερα, που διέγνωσε έναν τραυματισμό στο σύνδεσμο του αριστερού καρπού του. Η ζημιά αποκαταστάθηκε με επιτυχία. Θα παραμείνει εκτός για έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας κι αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη δράση σε 10 εβδομάδες» ανέφερε η ανακοίνωση των «ροσονέρι».

Με δεδομένο ότι ο Μενιάν αναμένεται να επανέλθει στους αγώνες της Μίλαν στις αρχές του 2022, η ιταλική ομάδα αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του «ελεύθερου» 38χρονου γκολκίπερ Αντόνιο Μιράντε, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο τιμ των γκολκίπερς της για τους επόμενους 2,5 μήνες.