Βόμβα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από το στόμα του επιτρόπου του MLS, Ντον Γκάρμπερ, σε συνέντευξή του στο «ESPN». «Ο Ιμπραϊμοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μίλαν»,δήλωσε.

«Ο Ζλάταν είναι ένας ενδιαφέρον άνθρωπος, με ενδιαφέρει να υπάρχουν παίκτες σαν και αυτόν εδώ, όπως συνέβη και με τον Μπέκαμ πριν από χρόνια. Είναι 38 ετών και τώρα θα πάει στην Μίλαν, μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στον κόσμο. Έχει καταρρίψει σχεδόν όλα τα ρεκόρ με τα γκολ που σημείωσε μέσα σε μόλις δύο χρόνια, ελπίζω να τον δω να επιστρέφει στο MLS, αλλά εξαρτάται από τους Γκάλαξι. Ήμουν ευτυχής που ήταν εδώ, μου αρέσουν οι στιγμές μαζί του, ειδικά όταν μιλάει στο τρίτο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο σύλλογος του Λος Άντζελες δεν χάνει την ελπίδα να κρατήσει τον Ιμπραϊμοβιτς. «Αν μείνει ή φύγει; Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζουμε», είπε o Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, προπονητής των Γκάλαξι, μόλις πριν από δύο ημέρες. «Η απόφαση θα ληφθεί είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας, είτε το αργότερο στις αρχές της επόμενης».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ