Μετά και από επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν, η μέσος της ομάδας, Αμινάτα Ντιαλό, μετά την φερόμενη επίθεση σε μια συμπαίκτριά της, αφέθηκε ελεύθερη.

Η Ντιαλό είχε τεθεί υπό κράτηση από την Περιφερειακή Αστυνομική Υπηρεσία των Βερσαλλιών για την επίθεση που κατηγορήθηκε, ωστόσο η 26χρονη δεν τιμωρήθηκε μετά από επανεξέταση του δικαστηρίου.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, «Equipe», η Ντιαλό κατηγορήθηκε για το γεγονός πως προσπάθησε να τραυματίσει σωματικά την συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, βάζοντας δύο μασκοφόρους άνδρες να την τραβήξουν έξω από ένα αυτοκίνητο και να της επιτεθούν στις 4 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία. Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης