Πρόταση με πολλά χρήματα από σύλλογο της Κίνας, φέρεται να έχει δεχθεί ο Τάκης Λεμονής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο Έλληνας προπονητής που αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Ολυμπιακό, από το βράδυ της Πέμπτης, κάνοντας χώρο για την έλευση του Όσκαρ Γκαρσία, φαίνεται να είχε ενημερώσει σχετικά και την διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Πρόκειται για μία προοπτική που εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και εκτός από το μεγάλο οικονομικό δέλεαρ, θα μπορέσει να γνωρίσει μία νέα ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ο Έλληνας προπονητής, που στις 13 Ιανουαρίου θα γίνει 58 ετών, αντικατέστησε νωρίς στο ξεκίνημα της σεζόν τον Μπέσνικ Χάσι και κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα», κατακτώντας έξι στη σειρά νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (28.10) έως τις 17 Δεκεμβρίου. Μία ήττα που πάντως, φαίνεται να λειτούργησε καθοριστικά στον προβληματισμό και την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Αυτή ήταν η τέταρτη παρουσία του Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, της αγαπημένης του ομάδας, που κατάφερε να πανηγυρίσει μαζί της τίτλους, μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, γνωρίζοντας την αγάπη των φιλάθλων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ