Μπορεί τις τελευταίες ώρες να «κυκλοφόρησε» το νέο ότι η διοίκηση της Φιορεντίνα θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Ντάβιντε Αστόρι, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή, σε ηλικία 31 ετών, νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της Φιορεντίνα ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε, ωστόσο πρόκειται για ψεύτικη είδηση. Αυτό ξεκαθάρισε ο ειδικός κομισάριος της Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα που προέκυψε με τον αείμνηστο αρχηγό των «βιόλα»: «Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση για μια υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν είδηση χωρίς βάση, ψεύτικη είδηση από ένα πρακτορείο».

Στη συνέχεια ο Μαλαγκό διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα στηρίξει την επί μακρόν σύντροφο του Αστόρι, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την δίχρονη κόρη τους, Βιτόρια, αφού δήλωσε: «Σίγουρα η Φιορεντίνα θα κάνει κάτι και θα στηρίξει την οικογένεια, η οποία αυτή τη στιγμή αξίζει σεβασμού και σιωπής πάνω απ’ όλα. Η Φιορεντίνα θέλει σωστά να πάρει το χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει».

Ο Μαλαγκό επιβεβαίωσε επίσης ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Serie A θα φορούν φανέλες που θα αποδώσουν φόρο τιμής στον Αστόρι στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το τριήμερο 911 Μαρτίου για την 28η αγωνιστική.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ