Απογοητευμένος ήταν από την ήττα μετά το ματς με τη Γιουβέντους ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη στεναχώρια του, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο, ωστόσο έστρεψε αμέσως την προσοχή όλων στον στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Αν και θα πρέπει να δω πάλι το ματς, ωστόσο νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε και τον βαθμό δυσκολίας του. Ήταν ένα αρκετά καλό ματς από την πλευρά μας. Σίγουρα, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετικό. Είχαμε τις φάσεις για να βάλουμε γκολ. Όμως η γενική προσπάθεια και η προσέγγιση του αγώνα ήταν καλή. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί δεν μας άξιζε το 0-2, αλλά έχω μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου», δήλωσε αρχικά και αμέσως μετά ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις παικτών: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι τώρα. Τελειώνοντας το ματς, η πρώτη μας έννοια ήταν να δούμε αν όλοι οι παίκτες είναι εντάξει. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το ματς με τον Παναιτωλικό».

Ρωτήθηκε ακόμη για το αν πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει και πάλι στον τελικό και απάντησε: «Είδα το ματς με τη Νάπολι, όπου πήρε τη νίκη. Είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί την πρόκριση μέχρι και τον τελικό. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια, που δουλεύει πολύ σοβαρά».

Για το αν υπάρχουν θετικά από την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, σχολίασε: «Θα είναι μεγάλο λάθος αν δεν κρατήσουμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά από αυτήν την παρουσία μας στον όμιλο. Θα μας βοηθήσει στον σχεδιασμό πολλών πραγμάτων για την επόμενη χρονιά».

Τέλος, για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε το κάτι παραπάνω, ο Τάκης Λεμονής είπε: «Όλα είναι εφικτά στο ποδόσφαιρο. Το πρώτο ματς ήταν κακό. Όμως στο Τορίνο, αν καταφέρναμε να πάρουμε κάτι, τότε ίσως να ήταν διαφορετικά κάποια πράγματα. Έχουμε μπροστά μια σπουδαία μάχη στο πρωτάθλημα. Τώρα ρίχνουμε εκεί όλο το βάρος. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάτι που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες: Την ψυχή του πρωταθλητή».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ