Στην ΕΡΑσπορ προσκεκλημένος του Δημήτρη Μαλισιώβα στην εκπομπή «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ»  ήταν σήμερα ο Τάσος Δώνης.

Ο παίκτης της Γαλλικής Ρέιμς τοποθετήθηκε  σε αρκετά θέματα

«Κυνηγώ το όνειρό μου τα τελευταία 7 χρόνια, αφού έφυγα μικρός από τον Παναθηναϊκό για τη Γιουβέντους. Έμαθα πολλά στο Τορίνο. Η τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι καθώς το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς. Όπου και αν αγωνίστηκα προσπάθησα να εξελιχθώ να δημιουργήσω. Ξέρω που δεν είμαι καλός για αυτό δουλεύω σκληρά ώστε πέραν της ταχύτητας που έχω, να τελειοποιήσω και άλλα στοιχεία. Το γκολ που πέτυχα πέρισυ μέσα στη Μπάγερν στον Νόιερ πιστεύω πως είναι το καλύτερο που έχω πετύχει. Υπάρχει ένα δέος στη Γερμανία για τη Μπάγερν και εγώ ένιωσα περίεργα. Στόχος μου είναι να παίξω σε μεγάλης ομάδες».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

«Το  πρωτάθλημα στην Ελλάδα  πιστεύω  πως θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν πλεϊ οφ. Τον είδα στα ευρωπαϊκά ματς και θεωρώ πως είναι  μια συγκροτημένη ομάδα. Είδα στιγμιότυπα από το ΑΕΚ ΠΑΟΚ που ναι δυο καλές ομάδες».

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΙΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ

«Στην Ελλάδα   δεν θα επιστρέψω σύντομα γιατί μου αρέσει το εξωτερικό. Έφυγα μικρός και θέλω να πετύχω. Με ρωτούν αν θα γύριζα στον Παναθηναϊκό. Απαντώ, πώς δεν το σκέφτομαι στο  άμεσο μέλλον. Είναι βαρύ το επίθετο Δώνης γιατί ο πατέρας  μου έκανε μεγάλη πορεία, αλλά εγώ δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση αφού έφυγα νωρίς από την Ελλάδα. Αυτό όμως που συμβαίνει με τον αδελφό μου Χρήστο νομίζω πως είναι   κακεντρέχεια. .Ο Χρήστος αξίζει και παίζει στον Παναθηναϊκό. Εγώ θα ήθελα να έχω προπονητή τον πατέρα μου  γιατί είχα να μάθω πολλά».

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

«Μετά  την εποχή Σκίμπε νομίζω πως έγιναν λάθη γιατί βρεθήκαμε κοντά στην πρόκριση. Τα  πράγματα είναι δύσκολα για αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η νέα γενιά πρέπει να τα δώσουμε όλα ώστε η Εθνική να επιστρέψει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ