Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2021 που προσμετρούσε και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στην πίστα των Γιαννιτσών. Μετά την έξοδο μοτοσυκλέτας, τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άτομα, συνελήφθησαν ο αναβάτης και ο υπεύθυνος της οργάνωσης οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια των αγώνων BMU European Motocross Championship/Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και συγκεκριμένα στον 3ο γύρο του 1ου σκέλους της κατηγορίας MX2 και περί ώρα 13:20 της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, ο αθλητής Κανάκης Μάριος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και στη συνέχεια έπεσε στην περίφραξη του χώρου της ζώνης μηχανικών και χτύπησε τον Αλέξανδρο Γεωργαντά και τον Αθανάσιο-Ταξιάρχη Χατζηράλλη που βρίσκονταν εντός της ζώνης μηχανικών. Αμέσως επιλήφθηκε του συμβάντος ο γιατρός του αγώνα Κος Κανταλάφτ Σαμίρ και με τα ασθενοφόρα του αγώνα έγινε η άμεση διακομιδή των τραυματιών στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Εκεί, η κατάσταση τους κρίθηκε σοβαρή και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύονται.

Η ΑΜΟΤΟΕ και σύσσωμη η οικογένεια της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, στεκόμαστε δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους και προσευχόμαστε για το καλύτερο.»