Έκλεψαν την παράσταση στην επίσημη παρουσίαση της παραολυμπιακής ομάδας ο Παναγιώτης Αραβίδης και η Μαρίνα Λαζαρίδου, δύο παιδιά με αναπηρία που θα πάνε στο Ρίο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ.

Πίσω από την απόφαση του ΟΠΑΠ, κρύβεται μια μικρή ιστορία.

Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, για την πολύτιμη στήριξη της εταιρίας στο Κίνημα, ζήτησε από τον ομόλογό του στον ΟΠΑΠ, να τον συνοδεύσει στην Βραζιλία.

Ωστόσο ο Καμίλ Ζίγκλερ αντί να πάει ο ίδιος, αποφάσισε τα χρήματα να δοθούν για τα εισιτήρια και τη διαμονή στην Βραζιλία δύο μικρών παιδιών με αναπηρία.

Η απόφαση, αυτή, όπως είναι φυσικό έγινε δεκτή με μεγάλη συγκίνηση και οι δύο τυχεροί είναι ο Παναγιώτης και η Μαρίνα.

Ο Παναγιώτης φανερά συγκινημένος σχολίασε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο κ. Φουντουλάκη που του μίλησε και μέσω skype. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα πάω στην Βραζιλία και δεν το χάνω με τίποτα!».

Από τη μεριά της η Μαρίνα ευχαρίστησε για την ευκαιρία που της δώσανε να παραβρεθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Ο προέδρος του ΟΠΑΠ με συγκίνησε αφάνταστα με την απόφασή του να πάρουμε δύο μικρά παιδιά μαζί μας», σχολίασε ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης.