Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου στα όσα είπε ο ομόλογός του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο κ. Βρέντζος μίλησε περί επηρεασμού, λόγω της σύνδεσης του ΟΠΑΠ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ο Λυσάνδρου τον διέκοψε λέγοντας: «Υπάρχουν κι άλλες μορφές επηρεασμού. Επηρεασμός είναι να αγοράζεις τον Ιανουάριο παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, για να βοηθήσεις οικονομικά μια συγκεκριμένη ΠΑΕ. Επηρεασμός είναι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές ή ακόμα και το ότι είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση για την εγκληματική οργάνωση».

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ με τον Μηνά Λυσάνδρου παρουσίασε ολοκληρωμένη πρόταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με διάθεση συναίνεσης και υπέρ του να τεθούν περισσότεροι κανόνες.

«Εδώ είμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου όπως είπε ο Υπουργός. Για να είμαστε εποικοδομητικοί και αποτελεσματικοί πρέπει να βρούμε αυτά στα οποία συμφωνούμε και μας ενώνουν για να μπούμε στη σωστή αφετηρία. Και δεν είναι σωστό να ξεκινάμε με εκβιαστικά διλήμματα και με αρνητισμό, αλλά να προχωρήσουμε στην καταγραφή θεμάτων και προβλημάτων. Έχουμε λάβει αποφάσεις στη Λίγκα που ισχύουν και αν ζητήσουμε από τον Υπουργό να μας λύσει τα προβλήματα αυτοακυρωνόμαστε» είπε ο εκπρόσωπος της Ένωσης θέτοντας συγκεκριμένα προβλήματα που αφορούν την οργάνωση αγώνων, τις μετακινήσεις, το θέμα των δανεικών παικτών.

Ξεκάθαρη ήταν κι η τοποθέτηση της ΑΕΚ υπέρ των άμεσων εκλογών στην ΕΠΟ, όταν ο Υπουργός αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που παρατηρείται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ