Η ΕΠΟ και η Super League με σημερινές ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του προέδρου της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε σήμερα, μέσω επιστολής του προέδρου της κ. Ε. Γραμμένου προς την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Το περιεχόμενο της επιστολής του Γραμμένου:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμότατα συλλυπητήρια της οικογένειας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για την απώλεια του ιδιαίτερα προσφιλούς μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη, προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA.

Είναι βέβαιο ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθίσταται πλέον φτωχότερο! Ο εκλιπών ήταν ξεχωριστή προσωπικότητα, εξαιρετικός συνεργάτης με σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και μοναδική συνεισφορά στην πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για μας δε, στην Ελλάδα, η προσφορά του στην πρόσφατη προσπάθεια θεσμικού εκσυγχρονισμού της Ομοσπονδίας μας ήταν θεμελιώδης και ανεκτίμητη. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν προσηνή, πνευματώδη και ικανό άνθρωπο και φίλο, ο οποίος προσέφερε πάντα την εμπειρία, τη γνώση και την βοήθειά του άμεσα και γενναιόδωρα. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα είναι πάντα κοντά μας. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους οικείους του και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κύπρου.»

Από την πλευρά της η Super League «εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ