Ο προπονητής της Σεβίλλης Χόρχε Σαμπάολι, συμφώνησε ότι άξιζε να αποβληθεί για διαμαρτυρία, στη διάρκεια της χθεσινής ήττας (1-3) της ομάδας του από την Γιουβέντους στο Champions League.

Ο Σαμπάολι επίσης αρνήθηκε να επικρίνει διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπουργκ, ο οποίος απέβαλε τον επιθετικό της Σεβίλλης Φράνκο Βάσκεθ στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε στην Γιουβέντους ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι.
«Δεν θα μιλάει κανένας καλά για μένα αν μιλήσω για τους διαιτητές,» δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Χιλής, που ήταν θυμωμένος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά εμφανίστηκε ήρεμος από τη στιγμή που αντιμετώπισε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
«Η απόφαση να με αποβάλει ήταν σωστή, γιατί διαμαρτυρήθηκα χωρίς αιτία. Δεν είναι στο χέρι μου να αναλύσω το έργο του διαιτητή, και αυτό περιλαμβάνει την αποβολή του Βάσκεθ. Φυσικά, διαμαρτυρήθηκα εκείνη την στιγμή, αλλά όχι τώρα, αν και είναι αλήθεια ότι ήμουν λίγο έκπληκτος από την απόφαση του».
Ο Σαμπάολι επέμεινε ότι Σεβίλλη ήταν η καλύτερη ομάδα μέχρι που η Γιουβέντους σκόραρε δύο φορές στα τελευταία πέντε λεπτά.
«Ακόμη και με 10 παίκτες, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και φαίνεται άδικο το γεγονός ότι χάσαμε το παιχνίδι, με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και τις λίγες που είχε η Γιουβέντους,» είπε.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ