Στην τελική ευθεία της σύντομης προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος» αναμένει μάλιστα και την παρουσία μεγάλου αριθμού φίλων του, λόγω και της εξαιρετικής πορείας που κάνει το τελευταίο δίμηνο. Σήμερα έγινε η πιο δυνατή και καθοριστική προπόνηση της εβδομάδας και οι παίκτες δούλεψαν πρώτα στον τομέα της μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το… κυρίως μενού της προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με στοιχεία ομαδικής τακτικής, εξάσκηση στο γρήγορο επιθετικό παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο, ενώ έγιναν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων με κίνηση έπειτα από γέμισμα από τα άκρα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Λάρισα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Δημήτρης Πέλκας κι ο Τζάλμα Κάμπος ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε γυμναστήριο και πισίνα και φυσικά θα απουσιάσουν από τον σχεδιασμό του προπονητή τους, ενώ όπως είναι δεδομένο θα απουσιάσει από το παιχνίδι ο τιμωρημένος Αθανασιάδης που πληροφορήθηκε σήμερα την ποινή του των τριών αγωνιστικών.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Eurokinissi