Οπως ήταν γνωστό, ο αγώνας Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ, την προσεχή Πέμπτη (25/11), θα γίνει ουσιαστικά «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έλαβε η κυβέρνηση της χώρας.

Ο σλοβακική σύλλογος, δεν κατάφερε να πάρει άδεια από την κυβέρνηση και στο γήπεδο θα επιτραπεί η παρουσία μόλις 200 θεατών εκ των οποίων 10 μπορεί να είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αφού αυτός θα είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν στους Θεσσαλονικείς.

Η σχετική ανακοίνωση της Σλόβαν αναφέρει τα εξής: «Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου και μια ανοιχτή επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές, στον αγώνα Σλόβαν – ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, εξαιτίας του Covid-19, θα υπάρχουν μόνο 200 θεατές. Λυπούμαστε πολύ, γιατί περιμέναμε με ανυπομονησία τον αγώνα της χρονιάς μαζί σας και ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα δημιουργούσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα και θα ήσασταν ο δωδέκατος παίκτης. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι σκληρή και με λύπη ανακοινώνουμε ότι όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για αυτόν τον αγώνα είναι άκυρα. Για τον αγώνα, μπορούμε να εκδώσουμε μόλις 200 εισιτήρια. Από αυτόν τον αριθμό, πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA και έτσι πρέπει να διαθέσουμε δέκα εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 62 εισιτήρια στην UEFA».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ