Η απόφαση της σλοβακικής κυβέρνησης να «κλείσει» τα γήπεδα της χώρας λόγω της ιδιαίτερα επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας στη Σλοβακία, δημιούργησε πολύ έντονο εκνευρισμό στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενόψει του αγώνα της επόμενης Πέμπτης (25/11, 19:45) με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Europa Conference League.

Όπως γνωστοποιήθηκε προς τον σύλλογο κι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβακίας, στο γήπεδο της Σλόβαν θα επιτραπεί η παρουσία μόνο 200 ατόμων στον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλεί η πώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας Ιβάν Κμότρικ να τονίζει:

«Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.

Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι’ αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα θανατηφόρο χτύπημα» ανέφερε το στέλεχος της Σλόβαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ