Ο Λιονέλ Μέσι, μαζί με την σύζυγό του Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά, μέχρις ότου να βρουν μια μόνιμη κατοικία διαμένουν στο «Le Royal Monceau» ένα υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Παρότι θα περίμενε κάποιος η ασφάλεια του ξενοδοχείου να είναι αντάξια της τιμής διαμονής δεν υφίσταται κάτι τέτοιο μιας που κατάφεραν ληστές να μπουν και να το διαρρήξουν.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/9) σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα οι ληστές αρχικά εισέβαλλαν στην ταράτσα του ξενοδοχείου κατάφεραν να εισχωρήσουν στον έκτο όροφο, έναν όροφο πάνω από την σουίτα του Αργεντινού σούπερ σταρ, δυστυχώς η ασφάλεια δεν κατάφερε να τους εμποδίσει και κατάφεραν να διαφύγουν έχοντας στις τσέπες τους μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Ευτυχώς για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί, αλλά και για την οικογένεια του, οι ληστές δεν έφτασαν μέχρι το δωμάτιο του. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το περιστατικό και ζητά να παρουσιαστούν μάρτυρες ή οποιοσδήποτε άλλος έχει πληροφορίες που μπορούν να την βοηθήσουν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΣΑ