Ο κ. Βρακάς εκλέχθηκε τον Αύγουστο του 2017 με τη «διοίκηση Γραμμένου» και εκτός από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ήταν πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Μάλιστα ήταν αυτός που εισηγήθηκε την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου στην περιοχή των Σπάτων, μέσω παραχώρησης χώρου από το Δήμο και με χρηματοδότηση από την πολιτεία και την UEFA.

Στην παραίτησή του αναφέρει ότι δεν έχει να προσφέρει περισσότερα και καλεί τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ να έρθουν σε συνεννόηση.

Τη θέση του στην Ε.Ε. θα λάβει ο πρώτος αναπληρωματικό που είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γ. Πανίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βρακά:

Το δικό μου ταξίδι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τελειώνει κάπου εδώ. Αυτό που αφήνω στη μέση είναι η δημιουργία του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων.

Οι βάσεις μπήκαν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα Κρατάω καλές φιλίες με πολύ αξιόλογους ανθρώπους γιατί υπάρχουν και τέτοιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο πρέπει να δίνεις την δυνατότητα σε άλλους να το κάνουν.

Και κλείνω με μια ευχή. Όλοι αυτοί που λένε ότι αγαπάνε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουν το καλό του να αφήσουν τον εγωισμό τους στην άκρη και τις αντιπαραθέσεις και ενωμένοι να το οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες Γιατί αυτοί μπορούν και είναι κρίμα γιατί έχουν μεγάλες δυνατότητες ως παράγοντες. Και τις επιτυχίες τους θα τις ευχαριστιούνται περισσότερο και οι ίδιοι και οι φίλαθλοι των ομάδων τους.

Θέλει μεγάλη μαγκιά και λεβεντιά να τα σβήσεις όλα και να τα αφήσεις πίσω και να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που νομίζεις ότι σε χωρίζουν πολλά άλλα στην πραγματικότητα σε ενώνουν πολύ περισσότερα . Είστε μεγάλοι επιχειρηματίες είστε σπουδαίοι παράγοντες και όλοι σας μεγάλοι φιλάνθρωποι.

Είστε όμως πραγματικοί μάγκες? ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ! ΤΩΡΑ

 

Πηγή: ΕΡΑ Σπορ