Η Super League ανακοίνωσε σήμερα (15/8) ότι την προσεχή Τρίτη 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού μέσω τηλεδιάσκεψης. Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι το ερώτημα που έθεσε ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τον αριθμό των αλλαγών στο νέο πρωτάθλημα, δηλαδή αν θα διατηρηθούν οι πέντε αλλαγές -μέτρο που τέθηκε σε ισχύ λόγω κορονοϊού- ή αν θα υπάρξει επιστροφή στην… κανονικότητα και τις τρεις αλλαγές.

Στο μεταξύ, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου να εγκριθούν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν στη Super League για άνδρες και νέους.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Εγγραφή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού.
  2. Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
  3. Θέματα διοργάνωσης πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
  4. Απόφαση για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα Super League 1 ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).
  5. Διάφορα».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ