«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ομάδες μας, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», επεσήμανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αυστηρή προειδοποίηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για την χρήση μάσκας στα γήπεδα.

Την πιθανότητα να απαγορευτεί η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα αν δεν φορούν μάσκα έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα (29/11) στο MEGA.

O Υπουργός τόνισε πως «οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν φορούν μάσκα» και ότι «εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου φιλάθλων στα γήπεδα».

Χαρακτηριστικά, υποστήριξε ότι στην περίπτωση των επεισοδίων στην Τούμπα, κατά τη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο για την μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ προσέθεσε ότι και από την τηλεόραση φαίνεται πως σε κανένα γήπεδο δεν φορούν μάσκες.

Ο Υπουργός ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους και ταυτόχρονα έκανε έκκληση το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ομάδες να φροντίσουν για την τήρηση του μέτρου, υπογραμμίζοντας ότι η Αστυνομία θα κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους.

«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους», ολοκλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.