Το σεβασμό του στην Ντουντελάνζ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Μιλώντας παραμονή της 3ης αγωνιστικής του Europa League ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν την Ντουντελάνζ και θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να ελέγξουν το παιχνίδι. «Σε καμία περίπτωση δεν θα το πούμε αυτό, γιατί μπορεί η Μίλαν και η Μπέτις θεωρητικά να είναι οι πιο δυνατές ομάδες, αλλά η Ντουντελάνζ αξίζει τον σεβασμό όλων και έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα. Βρισκόμαστε χρόνια στο επάγγελμα και καταλαβαίνουμε ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε τον αντίπαλο. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θέλουμε με το δικό μας παιχνίδι να ελέγξουμε τα παιχνίδια. Παρόλο που στην αρχή είχαμε πει ότι η Μπέτις και η Μίλαν είναι πιο γνωστές ομάδες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ντουντελάνζ».

Για την επόμενη ημέρα μετά την ήττα με τον ΟΦΗ: «Ηταν μία διαφορετική προετοιμασία αυτών των τριών ημερών, γιατί όπως είπατε και εσείς προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Περάσαμε τον περισσότερο χρόνο μας στο προπονητικό κέντρο για να δούμε τους ψυχολογικούς παράγοντες της προετοιμασίας. Θέλαμε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν, να δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι και να αλλάξουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θέλαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, να δούμε ποιον σύλλογο αντιπροσωπεύουμε, να δούμε ότι δεν ήμασταν ο εαυτός μας και ότι δεν μας αντιπροσωπευεί. Να κάτσουμε και να σκεφτούμε, γιατί δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, γιατί αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, πολύ καλά οργανωμένο που δουλεύει πολύ καλά. Και θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι κυρίως με την έννοια της νοοτροπίας. Θέλαμε να ξανασκεφτούμε τι είναι αυτό που έφταιξε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε αύριο για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα».

Για την αντίδραση των παικτών: «Το τελευταίο παιχνίδι μας άφησε πικρή γεύση, γιατί δεν ήμασταν ο εαυτός μας και δεν δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι αφοσιωμένοι και δουλεύουν πολύ και παίρνουν καλά αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Εχουν δεσμευτεί από την αρχή της χρονιάς να πάρουν τίτλους με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, είναι η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ. Είναι σίγουρα αρνητική η στιγμή που περάσαμε την Κυριακή, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε από αυτή την κατάσταση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ