Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 3-0 στην Τουρκία.

Με τα δύο τέρματα και τη μία ασίστ που σημείωσε απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Πέλκα, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής στο Europa League.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο διεθνής επιθετικός τοποθετήθηκε για την σπουδαία του εμφάνιση στο Olympiacos Tv:

«Θεωρώ ότι είναι συγκυριακό. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι ανασταλτικά, με αλληλοκαλύψεις από όλα τα παιδιά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο, να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία. Το καταφέραμε στο 100%. Είναι κάποιες μέρες που βγαίνουν όλα. Στόχος είναι η 1η θέση ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση» ανέφερε αρχικά ο 27χρονος ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να παραμείνει πρώτος στον δεύτερο όμιλο:

«Τίποτα δεν έχει κριθεί, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εκεί που βρίσκεσαι πρώτος, μπορεί να βρεθείς τρίτος. Έχουμε κάνει μεγάλο βήμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε από τη στιγμή που έχουμε κάνει τόσο καλή δουλειά σε δύο παιχνίδια. Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή την προσπάθεια» 

«Η ομάδα αυτή έχει τεράστια ιστορία. Αν είμαστε ένα λιθαράκι στην ιστορία αυτής της ομάδας είμαι πολύ χαρούμενος. Το να κερδίζεις με τόσο ευρύ σκορ σε μια τόσο δύσκολη έδρα… Να σκύψουμε το κεφάλι για να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για αυτόν τον σύλλογο, γιατί πραγματικά το αξίζει».