Με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε-για μία ακόμα φορά- ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Αυτή την φορά μετά το τέλος της χθεσινής πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γουλβς (1-1) στο άδειο από θεατές «Γ. Καραϊσκάκης», στους «16» του Europa League.
«Ας είμαστε δίκαιοι γι ‘αυτούς και για τον καθένα, οι περιστάσεις έπαιξαν ρόλο, αλλά το αποτέλεσμα δεν οφείλεται σε αυτές. Ήταν καλά οργανωμένοι, δεν μας έδιναν πολλούς χώρους, είναι μια πολύ καλή ομάδα», είπε ο Πορτογάλος προπονητής στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, η αρχή ήταν περίεργη και στις δύο πλευρές έλειπε κάποιος που έπρεπε να πιέσει. Δεν ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Μόλις έμειναν με δέκα παίκτες, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν τους πιέσαμε αρκετά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Μένει σε μένα τώρα να δουλέψω και να αναλύσω και να προσπαθήσω να δω στο επόμενο παιχνίδι τι πρέπει να βελτιώσουμε. Τώρα πρόκειται να σκεφτούμε την Γουέστ Χαμ. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη Πέμπτη θα παίξουμε ξανά. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες και αρκετός δρόμος στην Premier League και στην Ευρώπη. Είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να ξεκουραστούμε και να ανακάμψουμε καλά, το πρόγραμμα είναι πολύ σφιχτό και θα απαιτηθούν πολλά από τους παίκτες.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ