Ο αμυντικός του Ατρόμητου Αθηνών Σπύρος Ρισβάνης, μίλησε στον απεσταλμένο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στη Λευκορωσία, Βασίλη Μότση για το παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου απέναντι στη Ντιναμό Μπρεστ, η οποία νίκησε με σκορ 4-3. Συγκεκριμένα είπε:

Για τις δύο εικόνες που είχε το παιχνίδι και τη διαμόρφωση του σκορ από το 4-0 σε 4-3: «Ήταν περίεργο αυτό που έγινε. Δεν είμαστε χαρούμενοι για την απόδοσή μας. Το καλό είναι ότι βάλαμε τρία γκολ και όλα θα κριθούν στο Περιστέρι. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ενωμένοι, δείξαμε και πάλι ότι είμαστε μία οικογένεια. Το παλέψαμε και νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ καλό και θα πάμε στον επαναληπτικό για το καλύτερο. Δεν είναι θέμα της Μπρεστ, αλλά δικό μας. Εμείς ήμασταν λίγο κοιμισμένοι να πω, δεν μπήκαμε πάντως καλά, αυτό είναι αλήθεια. Η Μπρεστ έχει κάνει κάπου 18 παιχνίδια. Μπήκαν και τα δύο γρήγορα γκολ, που έδωσαν αυτοπεποίθηση στη Μπρεστ, η οποία είναι καλή ομάδα κι εκεί κάπου τα χάσαμε. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για κάτι καλύτερο, αλλά δεν ξέρω πως έγινε αυτό και δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και βάλαμε τρία γκολ, νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό και αυτό κρατάμε. Πάμε στην έδρα μας για τον επαναληπτικό, περιμένουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας και πιστεύω ότι θα περάσουμε».

Για τα τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο: «Εννοείται ότι τα τρία γκολ μας δίνουν ώθηση. Κοιτάμε μπροστά και όλοι το πιστεύουμε ότι θα περάσουμε. Είναι καλό που σε μία κακή μας μέρα καταφέραμε και πετύχαμε τα τρία γκολ και είμαστε ζωντανοί. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Στο τέλος του αγώνα οι αντίπαλοί μας δεν το πίστευαν και δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε».

Για την παραμονή του στον Ατρόμητο: «Ήθελα να μείνω, από τη στιγμή που δεν με υπολόγιζε ο Ολυμπιακός. Δεν έχω καμία πικρία, είναι αποφάσεις της ομάδας και το δέχομαι. Είμαι εδώ, νιώθω καλά, με θέλει η ομάδα και είμαι χαρούμενος και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Κοιτάω το καλό της ομάδας, διότι μέσα από αυτήν μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω».