Η αντίληψη που υπήρχε αρχικα, είναι πως οι δρόμοι του Γιώργου Παράσχου και του Πλατανιά χώρισαν, αλλά η αμοιβαία εκτίμηση ήταν δεδομένη. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο έμπειρος τεχνικός φέρει βαρέως τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου Μανώλη Μαθιουλάκη κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή, Μανουέλ Ρόκα. Ο κ. Μαθιουλάκης αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο Παράσχος τον οποίο «φωτογράφισε» ως κύριο υπεύθυνο της κακής πορείας του Πλατανιά. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή, ο οποίος σε μία άκρως επιθετική δήλωση επισημαίνει:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι πολύ για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πλατανιά. Κρίμα, έσβησε μονοκοντυλιά η εκτίμηση που υπήρχε. Δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τα χρόνια της προσφοράς στην ομάδα, ούτε και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έκανε την καλύτερη του πορεία στο πρωτάθλημα.

Αν κάτσουμε να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δώσουμε τροφή σε τρίτους. Και είναι σίγουρο ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο μόνος που δεν θα βγει κερδισμένος θα είναι η ομάδα, απέναντι στην οποία δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αχάριστος αφού πέρασα δυόμισι εξαιρετικά χρόνια. Το τι είπαμε και τι δεν είπαμε το ξέρω εγώ και αυτός. Και να είναι σίγουρος πως αν βρεθούμε ποτέ στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κατέβει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ