Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ελβετία, στην οποία η εθνική γνώρισε την ήττα με 2-1, ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ, παραχώρησε δηλώσεις μιλώντας για την φιλική αναμέτρηση, αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Μάλιστα, ο 57χρονος Ολλανδός τόνισε πως αν η Ελλάδα βγάλει την ίδια ενέργεια που είχε απόψε (1/9), θα έχει καλά αποτελέσματα στον όμιλο.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, στην αρχή ήμασταν λίγο εκτός ρυθμού. Μετά το 1-0 μπήκαμε στον αγώνα και μετά το 20ο λεπτό παίξαμε καλά, σκοράραμε και είχαμε καλές ευκαιρίες. Και στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες, το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήμασταν άτυχοι, η μπάλα έφυγε μακριά από τον Μαυροπάνο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, για να δούμε που βρισκόμαστε μετά από αρκετό καιρό που δεν είχαμε αγώνα. Αν παίξουμε με αυτή την ενέργεια, με αυτή την σωστή νοοτροπία, θα έχουμε καλά αποτελέσματα με το Κόσοβο και την Σουηδία. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν, απλά θέλουμε να τα μειώσουμε. Μας τιμώρησαν αλλά παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Βάλαμε παίκτες που έδειξαν πως είναι έτοιμοι, είναι μία δύσκολη περίοδος για την επιλογή των ποδοσφαιριστών λόγω και τραυματισμών».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ