Στην ΕΡΑσπορ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα είπε ο βεροιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της εθνικής.

Για τον Ολυμπιακό: «Τίμησα την φανέλα και παρέμεινα πιστός, παρότι είχα δελεαστικές προτάσεις από άλλες ομάδες. Η ομάδα αυτή την στιγμή χρειάζεται στήριξη και χειροκρότημα, γιατί οι αλλαγές των προπονητών δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Η ομάδα πάντως θέλει ενίσχυση στα άκρα, που ήταν πάντα η δύναμη του Ολυμπιακού».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ντροπή, είναι ανέκδοτο το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει αρχίσει. Αυτό θα κοστίσει στις ομάδες, ίσως και στην Εθνική. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ο πρωταθλητής, όμως στη νέα σεζόν «δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία». ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός έχουν σταθερές διοικήσεις και ανταγωνιστικές ομάδες και αυτό φάνηκε στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια».

Για την κόντρα ομάδων-παραγόντων, πολιτείας που έχει φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σημείο μηδέν: «Εάν οι παράγοντες και η πολιτεία θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, πρέπει να κάνουν μεγάλες τομές. Δηλαδή να κοιταχτούν μεταξύ τους και να αυτό-αποκλειστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για δύο χρόνια, ώστε να μπουν σωστές βάσεις».

Επιμέλεια κειμένου: Μάριος Μπόγδος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  eurokinissi/actionimages