Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου συμπληρώνονται 76 χρόνια από τη γέννηση του αξέχαστου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή, Λουκιανού Κηλαηδόνη και η κόρη του Μαρία Κηλαηδόνη, θα θυμηθεί μεγάλες στιγμές από τη ζωή του.

Η Μαρία ακολουθεί τα μουσικά χνάρια του πατέρα της και παρά τη μέχρι τώρα σύντομη καλλιτεχνική της πορεία, δείχνει πόσο επηρεασμένη είναι από το έργο του, αλλά δε διστάζει να προσθέτει και τις δικές της «πινελιές» στα δρώμενα του πενταγράμμου…

Για τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ, για την ΕΡΑσπορ 101,8 έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα βασισμένο στις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Λουκιανού, ενώ θα ακουστούν νέα τραγούδια της, όπως το «Δεν Πειράζει», όπου συμμετέχει και ο βετεράνος Γιάννης Γιοκαρίνης.

Ακόμη, θα ακουστούν αποσπάσματα από τη τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε το 2016 στην ΕΡΑσπορ 101,8, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη συμπάθειά του για τον Ολυμπιακό και τους λόγους που έγινε φίλος των «ερυθρολεύκων»!

«Κάνε Παιχνίδι Μόνος σου», κάθε Δευτέρα στις 22:00

Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και αθλητές έχουν στην ΕΡΑσπορ τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ