Μεταγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι κοντά στην απόκτηση και του δεξιού μπακ Ουσμάνε Κουλιμπαλί του Πλατανιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, Παναθηναϊκός και Πλατανιάς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για την μεταγραφή του αμυντικού, από το Μάλι.
Ο Κουλιμπαλί, ταξίδεψε στο Παρίσι και στην συνέχεια, θα ταξίδευε για το Μάλι, για να ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα. Όμως από ότι φαίνεται, κατά την διάρκεια του ταξιδιού, προέκυψε, ο Παναθηναϊκός και ο Κουλιμπαλί, παρέμεινε στο Παρίσι, με προοπτική, να επιστρέψει στην Αθήνα, για να υπογράψει το συμβόλαιο του, με τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες Παναθηναϊκός και Πλατανιάς, είναι κοντά σε συμφωνία, με την ομάδα της Κρήτης, να βάζει στο ταμείο της, περίπου 250.000 ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που αποκτήσει τον Κουλιμπαλί, ισχυροποιείται στην δεξιά πλευρά της άμυνας και μαζί με τον Μέστο, θα παλεύουν για την μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Κουλιμπαλί, πραγματοποίησε μια σούπερ χρονιά, με τον Πλατανιά, καθώς ήταν ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ του πρωταθλήματος.