Απολαυστικός ο Θοδωρής Κοτονιάς, «έδωσε ρέστα» στην εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8 «Κάνε Παιχνίδι Μόνος σου».

Ο γνωστός τραγουδοποιός για δύο ώρες ήταν καλεσμένος του Τάσου Επιτρόπου και στην κυριολεξία κατάφερε να ψυχαγωγήσει και να διασκεδάσει τους ακροατές με τις μουσικές επιλογές του και με το αστείρευτο χιούμορ του.

Ταλαντούχος και γεμάτος ενέργεια, μίλησε μεταξύ άλλων για τα μουσικά δρώμενα, αλλά και τη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει πως όλη η οικογένειά του είναι ερυθρόλευκων συναισθημάτων, ενώ «αρκετές φορές όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά η μάνα μας ξεμάτιαζε τους παίκτες στο ημίχρονο…»!

Ο Κοτονιάς δεν παρέλειψε ακόμη να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου «που ελπίζω να επιστρέψει, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, στις παλιές καλές εποχές όταν τα γήπεδα ήταν γεμάτα και οι φίλοι των ομάδων πηγαίναν μαζί στο γήπεδο».

Ιδιαίτερη στιγμή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση του συναδέλφου του και φίλου της ΑΕΚ, Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του Κοτονιά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αξία της φίλαθλης ιδιότητας και όχι της οπαδικής…

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ