Στην ΕΡΑσπορ μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ο διάσημος νομικός αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με τον υποβιβασμό τεσσάρων αντί για δύο ομάδων.

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν γνωρίζει με ποια κριτήρια έγινε το πόρισμα και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Πιο αναλυτικά:

Για το δικό του κριτήριο για το συγκεκριμένο θέμα: «Είναι να γίνεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες και το πρωτάθλημα να είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή »

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι είναι κατά αυτού του κριτηρίου: «Λέγοντας ότι οι 16 ομάδες που συμμετέχουν είναι καλός αριθμός. Δεν έχει σημασία πόσες είναι οι ομάδες αλλά τι ομάδες συμμετέχουν. Αν το πρωτάθλημα έχει 12 ομάδες είναι αποτυχημένο, είναι κάποια από τα λόγια του».

Ο Μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είπε και κάποια σημαντικά λόγια για τον κύριο Πανόπουλο : « Ο κύριος δεν έχει καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο, αυτοκίνητα πουλούσε. .Πήρε μια ομάδα από καπρίτσιο, η οποία είχε 3000 κόσμο και τώρα έχει φτάσει να πουλάει 450 εισιτήρια »

Επίσης μίλησε για την μη πληρωμή της Νόβα λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος: «Έχουμε συμφωνήσει να συνεχίζεται και να μην σταματάει το πρωτάθλημα .Δεν φταίμε οι ίδιοι για αυτή την κατάσταση, χάνοντας και χρήματα τα οποία μας βοηθάνε»

Ο γνωστός ποινικολόγος επίσης δήλωσε: «ότι η ομάδα του θα αντιδράσει στην αναδιάρθρωση αν η συγκεκριμένη κατάσταση προχωρήσει»