Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Μάρτινς επεσήμανε:

«Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στην Αθήνα. Με δεδομένο το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με επιτυχία. Τώρα ο αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός και προσεκτικός.

Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο ταξίδι, ναι, ήταν μακρινό και δύσκολο, αλλά έχουμε ξεκουραστεί και έχουμε το χρόνο να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιχνίδι». Σε ερώτηση για τον συνθετικό χλοοτάπητα του Astana Arena, ο μέσος του Ολυμπιακού είπε: «Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εμάς Έχουμε παίξει ήδη σε ένα τέτοιο γήπεδο και πήραμε θετικό αποτέλεσμα (σ.σ. με τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη).

Αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, μικρό όμως και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει δικαιολογία για εμάς για το αυριανό παιχνίδι». Τέλος, σε ό,τι αφορά στην πίεση που θα έχουν οι παίκτες της Αστάνα, αφού θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ο Μάρτινς σημείωσε: «Δεν πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς ο αντίπαλος. Και εμείς έχουμε έρθει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτό. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Απλώς το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο στην έδρα μας».

 

 

ΑΣΤΑΝΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ