Η ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις για την σεζόν 2017/18. Πρώτη παραμένει η κλασική κιτρινόμαυρη που παραπέμπει στην ιστορική προέλευση της φανέλας της ΑΕΚ αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι η μαύρη με τον μεγάλο Δικέφαλο στο στήθος με ειδική -σχεδόν ανάγλυφη- υφή. ενώ υπάρχει και η μονόχρωμη γκρι.

Η κιτρινόμαυρη και η γκρι είναι οι δύο που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη, για να πληρούν τις προδιαγραφές της UEFA, σύμφωνα με τις οποίες η πρώτη και η δεύτερη θα πρέπει να μπορούν να «παίξουν» μεταξύ τους.

Κατασκευάστρια εταιρία παραμένει η ΝΙΚΕ και ως εκ τούτου όλες οι εμφανίσεις είναι φτιαγμένες με το αντιιδρωτικό υλικό Dri-FIT.

Η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας παραμένει η ριγέ, αλλά έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτή των δύο τελευταίων σεζόν, που παραπέμπουν στην εμφάνιση που είχε φορεθεί στους ομίλους του Champions League της περιόδου 2002-03.

Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και οι μειώσεις στις τιμές. Για πρώτη φορά η βασική εμφάνιση «έπεσε» από τα 50 ευρώ (49.90 και 47.90 η παιδική) ενώ οι άλλες δύο πωλούνται 39.90 (37.90 παιδική) από το επίσημο eshop του συλλόγου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ