Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ καλά κόντρα στη Ντόρτμουντ, την οποία άφησε χωρίς νίκη ύστερα από τρεις αγωνιστικές στον 8ο όμιλο του «Champions League», καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τους Βεστφαλούς στο ΓΣΠ. Από τους διακριθέντες στην ισοπαλία της πρωταθλήτριας Κύπρου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος παραδέχτηκε πως η γερμανική ομάδα είναι σε άλλο επίπεδο:

«Όσο και να στρουθοκαμηλίζουμε στην Κύπρο είναι αλήθεια. Είναι άλλο επίπεδο. Όπως είπα και πριν από το παιχνίδι έπρεπε να τρέξουμε 200% και να καλύψουμε πάρα πολλούς χώρους. Συνεχώς οι αντίπαλοι άλλαζαν θέσεις και γι’ αυτό μου έκανε υποδείξεις συνεχώς ο προπονητής από τον πάγκο. Πήραμε από ένα βαθμό. Πλέον, πρέπει να πάμε στη Γερμανία και να κτυπήσουμε το παιχνίδι. Θα μετρήσουμε τους βαθμούς και όπου μας βγάλει», τόνισε σχετικά ο διεθνής άσος και κατέληξε:

«Εντάξει δεν έχει σημασία ποιος κάνει καλή εμφάνιση όσο το αποτέλεσμα. Να πω ότι είμαστε απογοητευμένοι από το σκορ; Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά και να χάσουμε. Μας βρήκε ισόπαλους και νομίζω πως ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχθούμε είναι άλλες οι ταχύτητες στο Champions League. Και να μην θες να τρέξεις πρέπει να το κάνεις γιατί θα εκτεθείς.»

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ