Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Σωτήρης Πίσπας. Ο 18χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια και, πλέον, είναι στο χέρι του να «αρπάξει» τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στο εξής για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

 «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου του Σωτήρη Πίσπα. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 2,5 ετών», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ενώ ο παίκτης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έκρυψε την χαρά του για την εξέλιξη της υπόθεσης:

«Περίμενα ότι θα υπέγραφα κάποια στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Ήξερα ότι θα προπονούμαι με την Κ-20. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα», υπογράμμισε ο νεαρός, ο οποίος μπροστά του έχει τη μεγάλη πρόκληση: «Το επαγγελματικό συμβόλαιο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσω για την καθιέρωσή μου και να παλέψω για να πάρω ευκαιρίες. Θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι σύντομα θα μου δοθεί η ευκαιρία. Ο προπονητής μου είπε να προπονούμαι σκληρά και θα έρθει η ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και στην πρώτη ομάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages