Πληθώρα δράσεων από τον κρητικό σύλλογο, στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ  διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 22/9 (13:30 – 16:00) σε στεγασμένο χώρο της Θύρας 8Β του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

Στόχος της ομάδας μας είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για τη στήριξη των παιδιών και των εφήβων με καρκίνο.

Για τον λόγο αυτό απόφαση της διοίκησης είναι όσοι έρθουν στο γήπεδο και δώσουν αίμα για τα παιδιά (αυστηρά εντός του παραπάνω ωραρίου) θα αποκτήσουν ένα δωρεάν εισιτήριο στη Θύρα 1 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα γίνει στις 18:15 το απόγευμα της ίδια μέρας.

• Το δωρεάν εισιτήριο αφορά MONO σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 μέρες μετά τον πλήρη εμβολιασμό) ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών, όπως προβλέπεται στη σχετική ΚΥΑ για την είσοδο θεατών στις εξέδρες.

• ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία της αιμοδοσίας θα ολοκληρωθεί ΑΥΣΤΗΡΑ στις 16:00 (χωρίς να δοθεί χρονική παράταση) προκειμένου να ετοιμαστεί ο χώρος για τις ανάγκες του αγώνα, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν φίλαθλοι που περιμένουν για να δώσουν αίμα.

• Για τον λόγο αυτό συστήνουμε στους φιλάθλους μας  που επιθυμούν να δώσουν αίμα, να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στη θύρα 8Β προκειμένη να ολοκληρώσουν τη διαδικασία».

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΣΑ